Oostendorp Mazda Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch
Nederland

Oostendorp Mazda Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen
Nederland

Oostendorp Mazda Uden

Oude Udenseweg 25A
5405 PD Uden
Nederland

Hyundai i10

1.0 Comfort Smart
  • achterbank in delen neerklapbaar
  • achteruitrijcamera
  • airco
  • alarm klasse 1(startblokkering)
  • Anti Blokkeer Systeem
  • Apple Carplay/Android Auto
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 28.957 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
R-148-RF
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud998 CC
Omschrijving

Klein van stuk, maar groot in plezier: deze Hyundai i10 heeft volop ruimte van binnen, toont zich snel en wendbaar in de stad en is uitermate vriendelijk voor de portemonnee. Hij rijdt lekker, deze Hyundai. Pittig ook. Tot de uitrusting van deze Hyundai behoren ook LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

De hoogwaardige achteruitrijcamera en het display met hoge resolutie zorgen dat helemaal niets u meer ontgaat van wat er achter de auto gebeurt. Bij deze auto is uw smartphone een geavanceerde afstandsbediening. Remote services brengen u overal in contact met uw auto. Uw veiligheid op de weg wordt verhoogd door het audiosysteem met DAB-ontvangst en het full map navigatiesysteem te bedienen vanaf het stuur of met spraakbediening, zodat uw handen veilig op het stuur blijven en uw ogen gericht zijn op de weg. De cruise control houdt de snelheid constant. Dat is relaxt reizen! Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. U bent in deze Hyundai ook voorzien van centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Het systeem van forward collision warning, of in gewoon Nederlands 'botswaarschuwing', treedt in werking als de sensor te weinig afstand signaleert met een voor- of tegenligger. De auto is ook uitgerust met hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Hyundai te reserveren.

Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan direct contact met ons op of kom langs voor een kop koffie in onze showroom aan de Microweg 51 in Nijmegen. Bij Oostendorp Autogroep gaan we voor uw zorgeloze rijplezier. Kies voor een occasion van onze Oostendorp PLUS selectie met standaard 36 maanden / 45.000 kilometer garantie op basis van de BOVAG garantie voorwaarden. U herkent deze auto's aan het label rechtsonder op de eerste foto. Kijk op onze website voor onze gehele aanbod en uitgebreide fotoreportages. Oostendorp Autogroep is officiële dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki, Honda en alle merken occasions. Bij een van onze 22 vestigingen in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland slaagt u vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto. We gaan ervoor! Vernoemde voertuigspecificaties zijn onder voorbehoud. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden. 

Opties
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Apple Carplay/Android Auto
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Nap
Oostendorp Plus garantie